Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g30g105kcal1g24.3g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g480kcal14.6g60.2g19.8g1.8g
Valittu annoskoko154g240kcal7.3g30.1g9.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna77g120kcal3.7g15.1g5g0.5g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300