Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 29g17kcal2.8g0.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g27g163kcal5.7g1.8g14.6g0g
Juusto, keskiarvo 39g135kcal9.7g0.1g10.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.9g9kcal0.8g0.2g0.6g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g2.9g1.7kcal0.3g0.2g0g2.1g
Vehnälese 1.7g4kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Kauralese 5.2g19kcal0.9g2.4g0.4g0.9g
Leivinjauhe 3.9g6.8kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g833kcal51.8g15g61.8g9.2g
Valittu annoskoko154g417kcal25.9g7.5g30.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna77g208kcal13g3.8g15.5g2.3g
Arvot/100g100g271kcal16.8g4.9g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129