Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g63g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Flora culinesse3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g25g23kcal0.3g1.5g1.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g245kcal4.2g16.2g17.6g2.8g
Valittu annoskoko154g123kcal2.1g8.1g8.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna77g61kcal1.1g4.1g4.4g0.7g
Arvot/100g100g80kcal1.4g5.3g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313026