Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty56g38kcal0.8g8.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g200kcal5g32g4.6g5.4g
Valittu annoskoko154g100kcal2.5g16g2.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna77g50kcal1.3g8g1.2g1.4g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348641