Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 27g111kcal0g27.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.5g0.3g0.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen16g116kcal0g0g12.9g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g8g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g8g20kcal1.1g0.3g1.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g80kcal0g20.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g1000kcal11.8g133.2g46g3.2g
Valittu annoskoko154g500kcal5.9g66.6g23g1.6g
Annoskoko puolitettuna77g250kcal3g33.3g11.5g0.8g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.3g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081