Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli19g3.6kcal0.3g0.4g0g0.4g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g62g37kcal1.9g4.7g1.2g0g
Ketsuppi, Heinz14g15kcal0.1g3.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)39g43kcal9.8g0g0.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g224kcal24.2g17g6.2g1.2g
Valittu annoskoko154g112kcal12.1g8.5g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna77g56kcal6.1g4.3g1.6g0.3g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341