Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl53g63kcal10g0.5g2.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g38g18kcal0.2g4.2g0g0g
Hunaja 2.3g7.7kcal0g1.9g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g4.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g232kcal21.2g17.4g8.2g0.6g
Valittu annoskoko154g116kcal10.6g8.7g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna77g58kcal5.3g4.4g2.1g0.2g
Arvot/100g100g76kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902