Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton70g76kcal15.9g0g1.3g0g
Pekoni atria35g123kcal5.3g0g10.6g0g
Sieni rouskut, suolattu 23g5.9kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni18g23kcal0.5g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g505kcal44.6g2.6g33.6g1.4g
Valittu annoskoko154g253kcal22.3g1.3g16.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna77g126kcal11.2g0.7g8.4g0.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489