Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale21g66kcal2.5g0g6.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 85g21kcal1.2g1.6g0.4g2.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio10g29kcal2.6g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g307kcal17g5.6g22.8g4.2g
Valittu annoskoko154g153kcal8.5g2.8g11.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna77g77kcal4.3g1.4g5.7g1.1g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.8g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412