Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)19g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Ruokakerma ingman 5%15g13kcal0.5g0.9g0.7g0g
Rainbow perunasipulisekoitus75g49kcal1.2g11.2g0.1g1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit45g99kcal6.7g1.2g7.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g343kcal17.2g28.4g17.6g2g
Valittu annoskoko154g172kcal8.6g14.2g8.8g1g
Annoskoko puolitettuna77g86kcal4.3g7.1g4.4g0.5g
Arvot/100g100g111kcal5.6g9.2g5.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167