Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g68g86kcal5.8g13.5g0.9g1.6g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)3.1g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow52g18kcal0.5g3.6g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton10g17kcal0.8g0.4g1.4g0g
Oltermanni 9% (Valio)7.5g16kcal2.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon3.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 8.3g19kcal0.4g1.5g1.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g338kcal20.6g38.4g11.2g4.4g
Valittu annoskoko154g169kcal10.3g19.2g5.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna77g85kcal5.2g9.6g2.8g1.1g
Arvot/100g100g110kcal6.7g12.4g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872