Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali83g18kcal1g2.8g0.2g1.8g
Hirvenjauheliha oma saalis45g50kcal9.9g0g1.3g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g15g41kcal2.6g0.1g3.4g0g
Sipuli, paistettu 10g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g254kcal27.2g6.8g13.2g4g
Valittu annoskoko154g127kcal13.6g3.4g6.6g2g
Annoskoko puolitettuna77g64kcal6.8g1.7g3.3g1g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508