Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g44g110kcal7.7g0g8.8g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g31g45kcal6.3g0g2.2g0g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g349kcal30g6.2g22.4g4.4g
Valittu annoskoko155g174kcal15g3.1g11.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna77g87kcal7.5g1.6g5.6g1.1g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654