Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka38g94kcal4.1g6g6g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Etikkapunajuuri 13g4.5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g30g99kcal0.6g0.8g10.5g0g
Ranskankerma, Milbona25g73kcal0.6g0.8g7.5g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g652kcal19.4g21.4g54.6g1g
Valittu annoskoko154g326kcal9.7g10.7g27.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna77g163kcal4.9g5.4g13.7g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.3g6.9g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388