Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus22g14kcal0.4g3.3g0g0.3g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä25g17kcal0.8g3g0.2g0.8g
Atria broilerin fileesuikale naturell44g48kcal10.1g0g0.9g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g166kcal22.8g13g2.8g2.2g
Valittu annoskoko155g83kcal11.4g6.5g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna77g42kcal5.7g3.3g0.7g0.6g
Arvot/100g100g54kcal7.4g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084