Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow23g16kcal3.8g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g11g23kcal2.3g0g1.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g15g26kcal1.2g0.8g2g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g30g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.8g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g148kcal15.4g4.6g7.6g2.6g
Valittu annoskoko155g74kcal7.7g2.3g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna77g37kcal3.9g1.2g1.9g0.7g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652