Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kariniemen kananpojan rintafilee38g38kcal8.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy classico (Bertolli)2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Omenamehu (Valio)3.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g35g36kcal2.7g5.8g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g259kcal24.6g23.2g7g5.6g
Valittu annoskoko154g129kcal12.3g11.6g3.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna77g65kcal6.2g5.8g1.8g1.4g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371960