Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 42g23kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 17g38kcal0.9g3g2.4g1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g8.5g30kcal1.9g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g439kcal22.8g19g30.6g3.4g
Valittu annoskoko155g220kcal11.4g9.5g15.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna77g110kcal5.7g4.8g7.7g0.9g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675