Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 70g57kcal1.1g11.8g0g2.1g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g28g48kcal0.5g0.6g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g244kcal6.4g28.4g10g6.8g
Valittu annoskoko155g122kcal3.2g14.2g5g3.4g
Annoskoko puolitettuna77g61kcal1.6g7.1g2.5g1.7g
Arvot/100g100g79kcal2.1g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462