Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni28g98kcal3.7g19.7g0.5g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk70g70kcal16.2g0g0.4g0g
Paprika keltainen 25g7.6kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g417kcal40.8g44.6g7.8g2.2g
Valittu annoskoko155g208kcal20.4g22.3g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna77g104kcal10.2g11.2g2g0.6g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217