Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 50g18kcal0.1g3.6g0g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 19g100kcal0.1g0.1g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Maapähkinä 8.7g50kcal2.2g1.2g3.8g1.4g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g2.5g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g778kcal16.4g95g35.2g8g
Valittu annoskoko155g389kcal8.2g47.5g17.6g4g
Annoskoko puolitettuna77g195kcal4.1g23.8g8.8g2g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.7g11.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739