Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.7g0.3g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g3.3g5.3kcal0.3g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Oltermanni 17%11g30kcal3.3g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g317kcal27.2g8.2g18.6g3.2g
Valittu annoskoko155g159kcal13.6g4.1g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna77g79kcal6.8g2.1g4.7g0.8g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.6g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204235