Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g35g63kcal6.6g0g4.2g0g
Siirappi 5.2g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g196kcal15g13.4g8.6g3.2g
Valittu annoskoko155g98kcal7.5g6.7g4.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal3.8g3.4g2.2g0.8g
Arvot/100g100g63kcal4.8g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052