Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 832g527kcal25g40g29.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)333g420kcal36.6g1g30g0g
Rypsiöljy 38g331kcal0g0g37.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g300g1049kcal10.5g242.7g3g9g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g4796kcal145.4g601.6g199.2g18.2g
Valittu annoskoko1540g2398kcal72.7g300.8g99.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna770g1199kcal36.4g150.4g49.8g4.6g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300