Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 1155g2333kcal147.7g3.7g194.5g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g140g252kcal2.1g0g0.8g119g
Lindahls Turkisk Yoghurt245g294kcal8.1g9.1g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g5758kcal315.8g25.6g439.6g238g
Valittu annoskoko1540g2879kcal157.9g12.8g219.8g119g
Annoskoko puolitettuna770g1439kcal79g6.4g109.9g59.5g
Arvot/100g100g187kcal10.3g0.8g14.3g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369346