Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 121g1066kcal0g0g120.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 731g2510kcal74.5g512g8.8g25.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 80g571kcal0.6g0.3g64.3g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g4g13kcal0.4g2.7g0.3g1.1g
Sokeri 68g277kcal0g68.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11.1g0.3g9.1g0g
Hiiva 40g30kcal5.3g0.4g0.2g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 201g92kcal6g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g9368kcal195.8g1187.2g412.6g59g
Valittu annoskoko1540g4684kcal97.9g593.6g206.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna770g2342kcal49g296.8g103.2g14.8g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070