Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g280g2068kcal0g0g229.2g0g
Sokeri245g993kcal0g244.3g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl243g319kcal31.6g1.2g20.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)559g1733kcal95g301.9g16.2g72.7g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Marianne crush 150g196g841kcal2.3g168.3g16.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g12021kcal258.6g1458.8g565.4g152g
Valittu annoskoko1540g6011kcal129.3g729.4g282.7g76g
Annoskoko puolitettuna770g3005kcal64.7g364.7g141.4g38g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622