Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 357g1448kcal0g356.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu381g480kcal41.9g1.1g34.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g780kcal23.2g159.2g2.7g8g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.4g31kcal1.6g0.9g1.8g2.6g
Maitosuklaa 280g1504kcal28.4g139.9g92.4g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 280g1988kcal2.1g1.1g223.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g12487kcal195.2g1322.6g710.2g21.4g
Valittu annoskoko1540g6244kcal97.6g661.3g355.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna770g3122kcal48.8g330.7g177.6g5.4g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772