Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.2g0g
Sokeri 142g574kcal0g141.4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste167g1232kcal0g0g136.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 433g1485kcal44.1g303g5.2g15.2g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Flora Vanilla 12%167g316kcal7.5g26.6g20g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g133g745kcal11.2g73.3g45.3g0g
Mustikka metsä- 200g88kcal1g12.8g1.2g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g9789kcal198g1144.8g472.8g43.8g
Valittu annoskoko1540g4895kcal99g572.4g236.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna770g2447kcal49.5g286.2g118.2g11g
Arvot/100g100g318kcal6.4g37.2g15.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197