Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g628g188kcal6.3g25.1g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g251g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 88g95kcal6.9g14.3g0.5g1.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 34g300kcal0g0g33.9g0g
Flora culinesse38g279kcal0g0g30.9g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g251g226kcal2.5g15.1g17.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g2451kcal41g162.8g171.6g28.8g
Valittu annoskoko1540g1226kcal20.5g81.4g85.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna770g613kcal10.3g40.7g42.9g7.2g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313026