Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 840g1911kcal159.6g0g142.8g0g
Hapukoor (Tere)140g167kcal4.1g6.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g84g25kcal0.8g3.4g0.3g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g84g286kcal15.1g0g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g378kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g6124kcal406.6g45.6g479.6g7g
Valittu annoskoko1540g3062kcal203.3g22.8g239.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna770g1531kcal101.7g11.4g119.9g1.8g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014