Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 245g1777kcal2.9g1g199.2g0g
Sokeri 357g1449kcal0g356.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu182g229kcal20g0.5g16.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai210g735kcal25.2g149.1g4.4g6.3g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g7.9g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Banaani, kuorittu 518g451kcal5.5g94.8g2.1g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g9408kcal109.8g1231g444.6g31.4g
Valittu annoskoko1540g4704kcal54.9g615.5g222.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna770g2352kcal27.5g307.8g111.2g7.9g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586