Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, jonka jälkeen lisätään vehnäjauhot ja leivinjauhe koko ajan sekoittaen.

Sulata voi ja lisää se taikinaan.

Lopuksi maito.

Levitä taikina leivinpaperille tasaiseksi.

Kuori ja paloittele omenat.

Lisää joukkoon kermaviili ja kananmunat.

Levitä sen jälkeen omenaseos taikinan päälle.

Tämän jälkeen voit ripotella kanelin ja sokerin omenien
päälle.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30-45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Kullervo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1402g1760kcal154.2g3.6g126.4g0g
Sokeri 1986g8061kcal0g1984g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1367g4690kcal139.3g956.8g16.4g47.8g
Voi 467g3390kcal5.6g1.9g379.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g701g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 935g1236kcal24.6g29.9g112.1g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g935g542kcal84.1g46.7g1.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2103g748kcal3.4g149.5g1.9g42.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g47g170kcal1.6g37.2g1.6g0g
Leivinjauhe 58g103kcal3g22.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42045kcal876.4g6530.6g1301.4g180.4g
Valittu annoskoko10000g21023kcal438.2g3265.3g650.7g90.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10511kcal219.1g1632.7g325.4g45.1g
Arvot/100g100g210kcal4.4g32.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378748