Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Tomaatti, tuore225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Papu valkoinen, keitetty 225g242kcal19g31.5g0.8g15.8g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk158g61kcal2.7g12g0.2g7.9g
Fariinisokeri17g69kcal0g16.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g563g169kcal5.6g22.5g1.7g0g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3087g1880kcal65g212.2g68.8g68.2g
Valittu annoskoko1544g940kcal32.5g106.1g34.4g34.1g
Annoskoko puolitettuna772g470kcal16.3g53.1g17.2g17.1g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914