Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g802g1364kcal152.4g0g80.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)40g124kcal6.8g21.7g1.2g5.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen14g101kcal0.1g0.1g11.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)50g15kcal0.4g3g0.1g0g
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light20g36kcal1.7g0.7g3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3088g3341kcal324.8g54g196.4g10.8g
Valittu annoskoko1544g1671kcal162.4g27g98.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna772g835kcal81.2g13.5g49.1g2.7g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014