Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5195g8831kcal987g0g519.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)260g805kcal44.2g140.3g7.5g33.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen91g655kcal0.9g0.9g72.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)325g97kcal2.6g19.2g0.3g0g
Vesi3896g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light130g234kcal10.9g4.8g19.5g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g39g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 65g198kcal6.2g8.8g15.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21642kcal2103.6g348.8g1270.4g69.8g
Valittu annoskoko10000g10821kcal1051.8g174.4g635.2g34.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5411kcal525.9g87.2g317.6g17.5g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014