Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)4199g7012kcal587.9g46.2g545.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3266g1960kcal49g424.6g3.3g29.4g
Kirsikkatomaatti, 50g1944g389kcal11.7g73.9g5.8g0g
Valkosipuli 31g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 311g617kcal4.3g5.6g62.2g13.7g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 210g1857kcal0g0g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23735kcal1310.8g1110.8g1654.8g87.6g
Valittu annoskoko10000g11868kcal655.4g555.4g827.4g43.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5934kcal327.7g277.7g413.7g21.9g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153240