Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g901g252kcal9.9g43.2g3.6g27g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g375g713kcal56.3g0g56.3g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g156g94kcal1.6g7g6.3g0.9g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g100g75kcal18g0.5g1g0g
Auringonkukkaöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g2490kcal171.6g101.4g159.4g55.8g
Valittu annoskoko1545g1245kcal85.8g50.7g79.7g27.9g
Annoskoko puolitettuna773g622kcal42.9g25.4g39.9g14g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789