Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 326g106kcal2g18.1g0.7g8.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 100g76kcal1.9g15.4g0.2g1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 334g129kcal0.5g27.2g0.3g5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g22g36kcal3.8g4.6g0.3g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)167g267kcal4.5g4.5g25g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g8.3g31kcal0.1g7g0.3g0g
Basilika, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g1291kcal25.8g153.6g53.6g29g
Valittu annoskoko1545g646kcal12.9g76.8g26.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna773g323kcal6.5g38.4g13.4g7.3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548