Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka375g938kcal41.3g60g60g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g300g426kcal37.5g0.9g30.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Etikkapunajuuri 125g45kcal1.3g8.4g0.3g2.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g300g991kcal6g7.5g105.1g0g
Ranskankerma, Milbona250g728kcal5.8g7.5g75.1g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g6521kcal192g212.2g548.6g11g
Valittu annoskoko1545g3261kcal96g106.1g274.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna773g1630kcal48g53.1g137.2g2.8g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388