Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 280g637kcal53.2g0g47.6g0g
Porkkanaraaste 200g257g69kcal1.5g13.6g0.5g6.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g16g104kcal0.1g0.1g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu171g215kcal18.8g0.5g15.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)194g165kcal1.9g6.8g13.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g109g424kcal31.6g2.2g31.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 126g433kcal12.9g88.4g1.5g4.4g
Tomaattimurska 311g91kcal1.7g16.5g0.6g5.9g
Valkosipuli 6.2g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3094g4334kcal246.4g265.6g245g36.2g
Valittu annoskoko1547g2167kcal123.2g132.8g122.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna774g1084kcal61.6g66.4g61.3g9.1g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260