Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Palsternakka 131g84kcal0.7g15.5g0.5g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g263g74kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.7g6.6kcal0.7g0.8g0g0g
Lanttu 219g63kcal2.2g10.1g0.7g3.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Selleri, annos 50g131g18kcal1.3g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3094g2300kcal160.4g190g89.2g44g
Valittu annoskoko1547g1150kcal80.2g95g44.6g22g
Annoskoko puolitettuna773g575kcal40.1g47.5g22.3g11g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970