Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g496g645kcal79.4g0g36.7g0g
Maustekurkku225g37kcal1.6g6.8g0.2g4.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka150g15kcal1.7g1.2g0.3g1.5g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g75g11kcal1.1g1.1g0.2g0.9g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 286g849kcal4.3g18.2g85.7g0.1g
Kananmuna, keitetty 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g3666kcal221.6g70g280.6g18.4g
Valittu annoskoko1548g1833kcal110.8g35g140.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna774g917kcal55.4g17.5g70.2g4.6g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780