Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 225g1629kcal2.7g0.9g182.5g0g
Suklaa tumma 269g1392kcal10.5g143.5g83.5g14.3g
Sokeri 476g1932kcal0g475.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g219g679kcal37.2g118.2g6.3g28.5g
Cashewpähkinä 112g645kcal22.5g21.1g52g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g13255kcal207.6g1519.8g699.2g93.4g
Valittu annoskoko1548g6628kcal103.8g759.9g349.6g46.7g
Annoskoko puolitettuna774g3314kcal51.9g380g174.8g23.4g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276