KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi476g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g357g1402kcal288.9g25g14.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 131g411kcal13.8g77.7g2.9g7.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g119g678kcal27.1g23.2g59g7.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 77g250kcal22.4g5.4g15.5g23.6g
Kananmuna kuoreton 262g373kcal32.7g0.8g26.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 64g567kcal0g0g64.1g0g
Hiiva, 50g48g29kcal6.2g0.5g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g7420kcal782.4g265.2g365.6g75.8g
Valittu annoskoko1548g3710kcal391.2g132.6g182.8g37.9g
Annoskoko puolitettuna774g1855kcal195.6g66.3g91.4g19g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533