Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 358g1230kcal36.5g250.9g4.3g12.5g
Leivinjauhe 21g36kcal1.1g7.8g0g0.1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 58g235kcal0g57.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen483g159kcal15.9g23.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 165g208kcal18.2g0.4g14.9g0g
Voi 19g140kcal0.2g0.1g15.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl44g397kcal0g0g44.1g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g41g215kcal1.6g24.4g12.4g2.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g44kcal0g10.9g0g0g
Banaani, kuorittu 345g300kcal3.7g63.1g1.4g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g5927kcal154.4g878g185.6g42g
Valittu annoskoko1548g2964kcal77.2g439g92.8g21g
Annoskoko puolitettuna774g1482kcal38.6g219.5g46.4g10.5g
Arvot/100g100g191kcal5g28.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394