Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g570g2166kcal40.5g286.7g92.3g10.3g
Raparperi 375g126kcal2.6g20.6g0.4g5.3g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g300g570kcal7.8g15.6g54g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g7311kcal143.4g920.6g327.6g31.2g
Valittu annoskoko1548g3656kcal71.7g460.3g163.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna774g1828kcal35.9g230.2g81.9g7.8g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355