Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Sokeri 96g389kcal0g95.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Perunajauho 1dl=70g38g126kcal0g30.8g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 113g38kcal3.5g5.5g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g188g122kcal20.7g7.9g0.6g0g
Marianne crush 150g113g485kcal1.4g97g9.5g1.9g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)319g272kcal1g65.5g0.3g6.7g
Kuohukerma,valio,2dl226g767kcal4.5g6.8g78.9g0g
Ranskalaiset pastillit75g346kcal2.3g52.6g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g7034kcal124.6g830.2g347.6g20.6g
Valittu annoskoko1548g3517kcal62.3g415.1g173.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna774g1758kcal31.2g207.6g86.9g5.2g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576