Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Siirappi, tumma3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.9g28kcal0.9g5.6g0.2g0.2g
Oivariini, 60 (100g)7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Liivatelehti, gelatiini2g7kcal1.7g0g0g0g
Flora vispi 20%25g55kcal0.8g1.3g5g0g
Flora Vanilla 12%25g48kcal1.1g4g3g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g30g81kcal2.4g3.6g6g0g
Puolukka 30g12kcal0.1g2g0.2g0.8g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g732kcal14.6g65.8g43.6g2g
Valittu annoskoko155g366kcal7.3g32.9g21.8g1g
Annoskoko puolitettuna78g183kcal3.7g16.5g10.9g0.5g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137