Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 5g14kcal0.8g1.3g0.2g2g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Tonnikala vedessä 38g39kcal8.4g0g0.6g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g13g14kcal2.3g0.3g0.4g0g
Oliivi13g14kcal0.2g0.6g1.4g0.6g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.5g13kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g352kcal35.6g11.6g17g8.2g
Valittu annoskoko155g176kcal17.8g5.8g8.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal8.9g2.9g4.3g2.1g
Arvot/100g100g114kcal11.5g3.7g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449